Advanced E-bike

_

Handgemaakt, de beste componenten, topdesign en 100% afgestemd op uw behoefte als gebruiker. Bij ADVANCED EBIKE zijn ze zeker van hun kwaliteit. Daar durven ze dan ook stevige garanties op te geven: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar garantie op de accu, 4 jaar garantie op Enviolo en 2 jaar garantie op de componenten.

De ruggengraat van elke E-bike is het frame. Alle frames van ADVANCED EBIKE zijn gemaakt van Hydroform-Aluminium. Zeer stijf, lichtgewicht en mooi van vorm.

Optimale ergonomie

_

De frames van de Advanced E-bikes bieden optimale ergonomie voor een perfecte zitpositie. De hoge stijfheid zorgt voor rijeigenschappen die klantverwachtingen steeds weer overtreffen, ook bij hogere snelheden.

De modeljaar 2022 frames zijn 40% stijver dan daarvoor, lichter en slanker.

De “intube frames” hebben een nieuwe achterpad met een nieuwe kettingspanner. Het spannen is nu heel eenvoudig met een stelschroef in de achterpad. Slim is ook de bevestiging die nu standaard in het frame is opgenomen voor de standaard. Op de achterpad zit nu ook een montage punt aan de binnenkant voor de bagagedrager. Verder zit er een opening in het frame waar de Gates Riem doorheen kan.

Het maximale draagvermogen is gegarandeerd tot 140 kg (gewicht fiets, berijder en bepakking).

Comfort modellen

_

De Comfort-fietsen van Advanced E-bike maken indruk met hun hoogwaardige accessoires en zijn uw maatje in het dagelijks leven. Door hun naafversnellingen schakelen ze altijd betrouwbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken in het stressvolle leven van alledag.

Perfect afgestemde elektrische fietsen voor het dagelijks leven die iedereen ontspannen naar hun doel brengen. Gemakkelijk in gebruik, met een harmonische vormgeving, comfortabele naafversnelling, zachte motorondersteuning en lage instap voor een unieke rijervaring en vele kilometers puur rijplezier.

image
anwb ebike 2022 test

Comfort Wave Plus

_

De Advanced E-bike Comfort Wave Plus is in 2022 beoordeeld door de ANWB met eindcijfer 8,1.

De Comfort Wave Plus heeft de krachtige Active Line Plus middenmotor van Bosch, krachtige hydraulische schijfremmen en een betrouwbare Nexus8 aandrijving. Perfect voor dagelijks gebruik in de stad én een mooie tocht in het weekend.

anwb ebike 2022 test