Bakfietsen

_

Elektrische bakfietsen worden steeds populairder: niet alleen in grote steden maar ook daarbuiten zie je ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. In de stad is de bakfiets het beste vervoersmiddel om met je kinderen veilig en snel van A naar B te komen. Daarnaast is het duurzamer en dus beter voor het milieu én goedkoper dan met de auto.

Bij Maus Fietsen vind je bakfietsen van de merken Urban Arrow en Riese & Müller

Een bakfiets is erg handig voor het vervoeren van kinderen. Zeker als je meerdere kinderen hebt en ze bijvoorbeeld tegelijk naar school moet brengen.

Urban Arrow Family

_

De Urban Arrow Family is al meer dan tien jaar een bekende verschijning in alle grote Nederlandse steden. De Urban Arrow is een elektrische bakfiets met trapondersteuning waarin je snel en veilig kinderen, huisdieren en goederen vervoert. De Urban Arrow bakfiets heeft een robuust aluminium frame met een kunststof (EPS) bak van industriële kwaliteit waardoor het een erg solide maar ook erg lichte en wendbare bakfiets is.

Deze populair elektrische bakfiets van Nederlandse bodem is uit te breiden met handige accessoires zoals een dekzeil, een regenhoes, een extra bankje of een maxi cosi adapter. De actieradius ligt tussen de 50 en 70km, afhankelijk van de lading die wordt vervoerd.

image

Riese & Müller bakfietsen

_

De mobiliteit van de toekomst betekent minder emissies en meer ruimte om te leven. E-bikes leveren hier een grote bijdrage aan: met deze fietsen kunnen ook grotere afstanden makkelijk worden afgelegd of grote ladingen zonder moeite worden getransporteerd.

De Riese & Müller Load4 75 heeft perfect rijgedrag in iedere situatie, op asfalt, bospad of grindweg. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load4 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit. En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load4 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.