Een fiets leasen

_

Er zijn diverse manieren om een fiets te leasen. U kunt als particulier een abonnement met Leasefiets afsluiten, maar het wordt helemaal interessant wanneer u via uw werkgever een fiets kunt leasen.

Dankzij diverse regelingen kan uw werkgever bijdragen in de maandelijkse leasekosten. Als werkgever biedt dit ook allerlei voordelen: fittere werknemers, minder brandstof- en parkeerkosten.

Tot slot biedt Maus Fietsen zakelijke leaseoplossingen voor speciale fietsen en e-bikes: denk aan bezorgfietsen en cargo e-bikes. Of u nu als particulier, werknemer óf werkgever interesse hebt in een leasefiets… Maus Fietsen heeft altijd een oplossing die bij u past.

riese muller e-bike kopen

Lease calculator

_

Een fiets van de zaak is niet iets nieuws. Toch is het momenteel populairder dan ooit om een fiets te leasen. Tegenwoordig doet iedereen zijn best om CO2 uitstoot tegen te gaan. Hiervoor is op de fiets naar het werk gaan een goede oplossing. Wie wil er nou niet, wanneer het kan, lekker naar het werk toe fietsen?

Voordelen van fietslease

_

Belastingvoordeel

Het maandelijkse leasebedrag is een bedrijfsuitgave die je van de jaarlijkse winst af mag trekken. Dit levert belastingvoordeel op. Een fiets leasen is daardoor goedkoper dan privé aanschaf.

Zorgeloos de weg op

Geen zorgen over onvoorziene kosten. Je fietsplan omvat verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp. We staan altijd voor je klaar.

Overkopen

Wil je doorfietsen na de leasetermijn? Geen probleem! Je neemt je leasefiets voor circa 15% voordelig over. Inclusief overname ben je tot wel 35% goedkoper uit dan privé kopen.

Aankoopbedrag

Bij leasen hoef je geen groot aankoopbedrag te betalen, maar betaal je slechts een klein bedrag per maand. Hierdoor hou je meer geld over om te investeren in andere zaken.

De aanbieders van Fietslease

_

Bij Maus Fietsen kunt u een fiets leasen via:

  • Leasefiets
  • PON Lease a bike
  • HelloRider

Voor drie jaar

_

Een fietsabonnement gaat u aan voor drie jaar. Rente en afschrijving zijn in het lease abonnement inbegrepen. Na die drie jaar krijgt u de mogelijkheid om voor een nieuwe fiets te kiezen.

Lekker band, accu-problemen of een ketting probleem? U bent 24 uur per dag verzekerd voor pechhulp.

Heb je vragen? Het team van Maus Fietsen staat graag voor u klaar om u verder van informatie te voorzien.

Voordelen van fietslease

_

Jouw droomfiets voor een paar tientjes in de maand
Geen hoge aanschafkosten
Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie
Snel en eenvoudig geregeld
Een betere conditie, minder stress en energieker
Een goede fiets voor woon- werk kilometers
Bedrage aan een beter milieu
Geen files en parkeerproblemen meer

image