Fietsverzekering

_

ENRA en Kingpolis verzorgen onze fietsverzekeringen.

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland ruim 700.000 fietsen gestolen. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden.

Met de fietsverzekering van ENRA en Kingpolis verzekert u zich 1, 2, 3 of 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. U kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren.

Voor elektrische fietsen heeft hebben beide verzekeraars een speciale E-bikeverzekering met extra gunstige premies en voorwaarden.

fietsverzekering amsterdam
Fietsendieven zijn goed voor een jaarlijkse schade van zo’n 600 miljoen euro!

Kingpolis fietsverzekering is in 2022 weer als beste getest door de Consumentenbond!

_

Kingpolis bied teen groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets. Kingpolis fietsverzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en europese pechhulp, inbegrepen.

In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering 2022 komt voor e-bikes de doorlopende verzekering van Kingpolis opnieuw (al voor het 6e jaar!) als beste uit deze jaarlijkse test. Voor gewone fietsen scoort Kingpolis nu ook het hoogste Testoordeel van de Consumentenbond.