Tex-Lock sloten

Wij zijn sinds kort dealer van Tex-Lock; Een uniek slot wat is opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet en toch ‘gewoon’ ART-2 gecertificeerd is. Dat is al uniek op zichzelf. Maar het extreem zachte materiaal heeft nog veel meer voordelen.

De robuuste vezels van de Tex-Lock vormen namelijk hét alternatief voor een veel zwaarder en minder flexibel stalen slot. Dit high-end slot voelt zijdezacht aan, is wél mega flexibel en super licht.

Dit slot veroorzaakt géén krassen op het lak, rammelt niet en biedt met gemak extra mogelijkheden om uw (bak)fiets zorgvuldig tegen diefstal te beschermen.

Constructie van hightech vezellagen

_

De Tex-Lock sloten zien er mooi uit. Maar het belangrijkst is de constructie van de hightech vezellagen. Die werkt als volgt. Elke laag van het textielcomposiet vervult een specifieke functie. Zo is de zaagweerstand gegarandeerd dankzij de gehard metalen kern. De speciale molecuulstructuur weert gemakkelijk ‘aanvallen’ van betonscharen en messen af. Het complete geheel van de lagen waaruit het slot is opgebouwd, beschermt bovendien uitstekend tegen vuur (vuurvast tot minimaal 1000 graden Celsius). Maar ook tegen zagen en andere diefstalkrachten, zoals snijden en het agressief toepassen van hefboom- en trekkrachten.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes

  • De Eyelet S is 80cm: een gemakkelijk en snel te gebruiken slot.
  • De Eyelet M is 120cm: ideaal voor in de stad!
  • Deze Eyelet L is met 160cm extra lang voor bijvoorbeeld de bakfiets of om meerdere fietsen mee aan elkaar vast te zetten.

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *