Urban Arrow bakfiets van het jaar 2023

Bij aankoop van een witte Urban Arrow Family krijgt u GRATIS de Regenhuif Plus een extra bankje én een vloermat.

Dus voor €597,- aan gratis super nuttige accessoires bij uw nieuwe Urban Arrow Family bakfiets. *

*Aanbieding is geldig op het witte model en geldig tot 31 december 2023.

Gratis accessoirepakket t.w.v. €597,- .

_

Extra bankje, t.w.v. €189,-

Dankzij het extra bankje heb je plek voor een derde passagier in de bakfiets. De extra bank heeft een opklap mechanisme dat door de riem op zijn plek gehouden wordt. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, voor bijvoorbeeld je boodschappen, open je de riem en zie je dat het bankje opklapt. Daarmee krijg je alle ruimte in de bak dus eenvoudig weer terug.

Raincover PLUS , normaal €359,-

In Nederland zijn er zo van die weken waarin de weergoden er schijnbaar genoegen in scheppen om eindeloos grijze dagen aan elkaar te rijgen. Desondanks kiezen steeds meer mensen voor de Urban Arrow Family als primaire en duurzame manier van transport. Voor al die mensen die, met regen of zonneschijn, op de bakfiets alles doen is een Raincover accessoire die jou en je kinderen beschermt geen overbodige luxe. De Raincover PLUS biedt ruimte en een eenvoudige toegang om een Maxi-Cosi stoeltje in en uit de bak te halen.

Vloermat, t.w.v. €49,-

Deze vloermat zorgt ervoor dat losse items op hun plaats blijven terwijl je rijdt en beschermt de onderkant van je box tegen krassen en beschadigingen.

Voorkom diefstal van jouw Urban Arrow

_

Met Urban Arrow Connected ben je beveiligd tegen diefstal en altijd verbonden met jouw Urban Arrow bakfiets. Zet gemakkelijk jouw fiets op slot, track de locatie en, mocht het je toch overkomen, kun je 24/7 diefstal rapporteren.

Maak nú jouw Urban Arrow Connected met de GPS+ module en de Urban Arrow app. Zo ben je beveiligd tegen diefstal en altijd verbonden met jouw fiets. Zet gemakkelijk jouw fiets op slot, track de locatie en, mocht het je toch overkomen, kun je 24/7 diefstal rapporteren. De Urban Arrow app is te downloaden voor iOS en Android.

 

Bij aankoop van een Urban Arrow Family Performance model ontvangt u gratis de Urban Arrow Connected met de GPS+ module t.w.v. €399,-.  Deze actie is geldig tot 31 december 2023.

Urban Arrow deals

_
Family Model Cadeau Jouw voordeel
Active Line – Zwart
Cargo Line – Zwart
Anniversary
Geen actieve promoties €0
Performance Line Essential – Zwart
Performance Line Plus – Zwart
Connected GPS+ €399
Active Line – Wit
Cargo Line – Wit
raincover plus, extra bankje en vloermat €597
Performance Line Essential – Wit
Performance Line Plus – Wit
raincover plus, extra bankje, vloermat en Connected GPS+ €996