Urban Arrow bakfiets van het jaar 2023

De Urban Arrow Family is verkozen tot Bakfiets van het jaar 2023!  Urban Arrow gaat dit groots vieren! Daarom gaat Urban Arrow van start met een geweldige actie; vanaf 14 maart geven ze bij iedere verkochte Urban Arrow Family een accessoirepakket cadeau t.w.v. €597,- .

Dit accessoirepakket bestaat uit een Regenhuif Plus, extra bankje en een vloermat.

Gratis accessoirepakket t.w.v. €597,- .

_

Bij aankoop van een Urban Arrow Family krijgt u GRATIS de Regenhuif Plus een extra bankje én een vloermat.

Dus voor €597,- aan gratis super nuttige accessoires bij uw nieuwe Urban Arrow Family bakfiets. *

*Aanbieding is geldig tot 30 april 2023.

Extra bankje, t.w.v. €189,-

Dankzij het extra bankje heb je plek voor een derde passagier in de bakfiets. De extra bank heeft een opklap mechanisme dat door de riem op zijn plek gehouden wordt. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, voor bijvoorbeeld je boodschappen, open je de riem en zie je dat het bankje opklapt. Daarmee krijg je alle ruimte in de bak dus eenvoudig weer terug.

Raincover PLUS , normaal €359,-

In Nederland zijn er zo van die weken waarin de weergoden er schijnbaar genoegen in scheppen om eindeloos grijze dagen aan elkaar te rijgen. Desondanks kiezen steeds meer mensen voor de Urban Arrow Family als primaire en duurzame manier van transport. Voor al die mensen die, met regen of zonneschijn, op de bakfiets alles doen is een Raincover accessoire die jou en je kinderen beschermt geen overbodige luxe. De Raincover PLUS biedt ruimte en een eenvoudige toegang om een Maxi-Cosi stoeltje in en uit de bak te halen.

Vloermat, t.w.v. €49,-

Deze vloermat zorgt ervoor dat losse items op hun plaats blijven terwijl je rijdt en beschermt de onderkant van je box tegen krassen en beschadigingen.

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *