Zonnescherm voor de Urban Arrow

Het zonnescherm van Urban Arrow is een de ideale oplossing voor fietsritten in zomers of bij zonnige weersomstandigheden.

Dit zonnescherm lijkt een beetje op de Urban Arrow Raincover Plus. Net als de regenhuif is deze Urban Arrow Sun Cover ontworpen met het comfort van uw kinderen in gedachten.

urban-arrow-amstelveen

UPF50+ bescherming

_

Uw kinderen zitten beter beschermd tegen de zon als ze in een Urban Arrow zitten met dit zonnescherm.

Dit zonnescherm bestaat uit twee delen waardoor de rijwind nog wel naar binnen komt en het voor de kinderen nooit te warm zal worden.

De Suncover biedt niet alleen bescherming tegen zon en fel licht maar ook tegen lichte regen. Dat is handig want regenachtige zomerdagen zijn niet ongewoon.

De Suncover bestaat uit 2 delen; een Topcover en een Frontcover. De Topcover zorgt voor zonwering. De Frontcover biedt volledige bescherming rondom. Het grijze mesh materiaal vermindert het UV-licht in de box, is luchtdoorlatend en kinderen kunnen er doorheen naar buiten kijken. De binnenvoering bestaat uit een UPF50+ UV blocker.

Achter op de Suncover zit een ringgat. Als je een kettingslot hebt, kan je dat gat gebruiken om de Suncover vast te maken aan de stuurbuis. Zo voorkom je diefstal.

Dit praktische zonnescherm voor de Urban Arrow Family kost €199,-

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *