Onderdelen en Accessoires

_

Of u nu op zoek bent naar banden, een sterk slot of een veilig kinderzitje, Maus Fietsen is u graag van dienst.

Maus Fietsen heeft de nodige fietsonderdelen op voorraad waarmee wij u op weg kunnen helpen. Mocht u iets speciaals zoeken, dan bestellen wij dat zonder extra kosten voor u. Deze bestelling kunt u meestal al de volgende dag al ophalen.

Omdat ons assortiment is afgestemd op de (elektrische) fietsen die wij leveren, hebben wij voor iedere gebruiker de juiste onderdelen.

Of u nu op zoek bent naar een vrolijk gekleurd Urban Iki fietsstoeltje, een mooie en functionele fietstas voor uw dagelijkse boodschappen, of een supersterk slot om uw Urban Arrow veilig te stallen in de stad, wij hebben het voor u.

sterk fietsslot voor amsterdam

Urban Iki fietsstoeltjes

_

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in uw leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur en omdat de roots van Urban Iki in Japan liggen, is het deel van het merk en de Urban Iki producten.

Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp.

Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creëerden ze Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken ze nuchtere slimheid om hun kinderzitjes voor de fiets betaalbaar te houden.

image
Basil tassen

Basil tassen

_

Zoekt u een fietstas waar u de boodschappen of uw werkspul, laptop etc in kunt vervoeren?
Dan is een Basil fietstas dé tas die u zoekt. Basil heeft een ruim aanbod dubbele- en enkele fietstassen, maar ook manden en kratten.

Basil heeft diverse “enkele fietstassen” die super mooi én praktisch zijn. Bent u aangekomen op uw bestemming, dan klikt u de enkele fietstas van Basil van de bagagedrager en gebruikt u deze als schouder- of handtas. Super handig!

Tex-Lock fietssloten

_

Tex-Lock is een fietsslot op textielbasis en is bedacht, ontwikkeld en vervaardigd in Leipzig. Het is dus een “Made in Germany” fietslot. Het textiel en alle verbindingsonderdelen worden door Duitse leveranciers vervaardigd volgens de hoogste specificaties.
Het modulaire ontwerp van het Tex-Lock eyelet zorgt zelfs voor een dubbele beveiliging: de Tex-Lock kabel beveiligt fietsonderdelen en frames aan vaste objecten met zijn doorlusprincipe, en de U-lock of X-lock kan ook voor extra bescherming zorgen. Door slim gebruik moet de fietsendief twee systemen overwinnen – en dat kost tijd die de dief niet heeft.