Reviews Over Maus Fietsen

_

Een tevreden klant is enorm fijn en daar streeft Maus Fietsen ook naar, zowel in de reparatie als in de verkoop van een nieuwe fiets/E-bike. Wij proberen iedere klant zo goed mogelijk te helpen, of dat nu voor een kleine reparatie is, of voor de verkoop van een E-bike.

Lees op deze pagina de ervaringen van onze klanten. U kunt zelf ook uw ervaring met Maus Fietsen hier schrijven. Alvast hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,

Het team van Maus Fietsen

Barbara Burgers
Barbara Burgers
14:12 08 Sep 23
Wat een wereldzaak! Buiten het feit dat beide heren super aardig en relaxed zijn, nemen ze serieus de tijd voor je. Ik kwam met een vraag in de veronderstelling dat ik een aparte afspraak moest maken, maar het werd direct zonder probleem verholpen en zelfs onder het kopje ‘service’. Echt top! De jaarlijkse onderhoudsbeurt is ook altijd uitstekend en ik zou aan geen ander mijn Koga meer uit handen willen geven. Ik ben meer dan dik tevreden!! 👌🏽👌🏽👌🏽
Bart Joosen
Bart Joosen
07:53 19 Aug 23
Vanmorgen met mijn Riese & Müller Charger 4 die storingsberichten gaf bij de professionals van Maus Fietsen langsgereden. Ondanks dat er sprake was van grote drukte, nam men de tijd tussendoor om even naar het probleem te kijken zodat ik verder kon. Meteen een afspraak gemaakt voor onderhoud, want ik word graag klant van deze club. Ouderwetse service en professionaliteit, wat een verademing vergeleken met de 'hit & run' club in Amsterdam waar ik deze fiets had gekocht.
Soerin Bissesar
Soerin Bissesar
11:27 18 Aug 23
Kwaliteit fietsen en top service. Vriendelijk en bekwame mensen
RATTAN CHADHA
RATTAN CHADHA
16:19 15 Aug 23
"Goede service! Ik liep net voor sluitingstijd binnen om een kinderfietsje van mijn kleinkind te laten repareren en het werd meteen gedaan, zelfs na sluitingstijd. Dat is echt een zeldzaamheid tegenwoordig. Bedankt voor de geweldige service! 🙏"
Mcpublish
Mcpublish
13:31 15 Aug 23
Uitstekende service. Ik had een probleem met de luchtdruk, ze repareerden het en brachten me niet eens in rekening. Hartelijk dank
T.-J. St.
T.-J. St.
16:11 04 Aug 23
Een zeer moderne sfeervolle fietsenwinkel. Zeer goed advies en producten. Altijd mijn genoegen. Bedankt en ga zo door.
Gwan Ong
Gwan Ong
13:31 18 Jul 23
Zo'n service vind je nergens. Mijn vrouw en ik willen voor altijd klanten van jullie blijven
Gramps NL
Gramps NL
14:28 31 May 23
Pas een nieuwe R&M gekocht.Merkte vandaag dat de lader niet deed wat de bedoeling was.Even langs gefietst, en direct een nieuwe meegekregen. Top service.Daarom koop je niet online, maar bij Mausfietsen 👍
Rob Nielen
Rob Nielen
11:11 23 May 23
Super service. Van de displayhouder van mijn elektrische fiets was een contactpuntje losgeraakt waardoor de ondersteuning niet werkte. Niet fijn tijdens je vakantie in Frankrijk waarbij we veel op de fiets zitten. De toppers bij Maus hebben direct het onderdeeltje opgestuurd en binnen een paar dagen waren we weer mobiel. En een rekening hiervoor wilden ze niet versturen. Top service.
Gideon kristensen
Gideon kristensen
11:21 19 May 23
Keurig geholpen!Mijn fiets was al prima maar toch even voor een onderhoudsbeurt gebracht.Ik kreeg de fiets werkelijk als herboren terug!Wat een software update en vakmanschap al niet kan doen!Bedankt mannen! Tot de volgende keer!
Des Rodgers
Des Rodgers
04:09 03 May 23
Wat een gaaf bedrijf. Ik kwam voor betere handvatten en ging weg met een veiligere en beter afgestelde fiets. Duidelijke en prettige communicatie, dus ik weet waar ik heen ga voor een volgende upgrade en onderhoud. Wat mij betreft 6 sterren!
Jason Mol
Jason Mol
17:42 19 Mar 23
Maus toppers zijn jullie. Perfect service. Duidelijk uitleg.over de fiets Goed advies over fietssloten en verzekering voor de fiets. Ik ben heel blij met jullie.Zoekt u een goede fietsen winkel ga dan naar Maus Fietsen.
leslie buchan
leslie buchan
15:43 28 Feb 23
Mooi bedrijf dat alleen voor de beste kwaliteit gaat. Mooi om ondernemers te zien die dat lef hebben.
Bas Alink
Bas Alink
14:54 07 Oct 22
Top winkel. Heren zijn zeer professioneel en super behulpzaam!Echt een aanrader!
Bianca Verbrugge
Bianca Verbrugge
05:57 22 Sep 22
Super fijn geholpen, na jaren al te rijden met een urban arrow bakfiets nu weer een nieuwe gekocht. Erg goede service, vriendelijk, eerlijk en ze hebben echt verstand van deze fietsen. Onze oude heeft ook weer een goed onderhoud gehad. Wij zijn erg blij, succes met jullie zaak mannen maar dat gaat vast goed komen.
Maaike Dam
Maaike Dam
11:57 16 Sep 22
Onwijs fijne en goede zaak. Voor een kleine reparatie kon ik snel terecht en werd ik deskundig geholpen. Aardige mannen met passie voor het vak.
Hans van Eijl
Hans van Eijl
16:46 14 Sep 22
Nog geen jaar na mijn aankoop, van een ebike, merk EBIKE DAS ORIGINAL, bij een andere Amstelveense fietswinkel kreeg ik te horen, dat ik daar voor onderhoud van dit merk niet meer bij ze terecht kon ☹️. Zo kwam ik bij Maus fietsen. De eerste servicebeurt is nu uitgevoerd. Opvallend waren de vriendelijkheid, deskundigheid en de ruime tijd die genomen werd om uitleg te geven over de uitgevoerde werkzaamheden. Waarom dan geen 5 sterren van mij? Alleen maar om ze scherp te houden en te voorkomen dat ze van tevredenheid naast hun schoenen gaan lopen 😉. Een aanrader.
Gert Jan Boterenbrood
Gert Jan Boterenbrood
08:59 13 Aug 22
Mijn oude Riese Muller pedelec had flink wat onderhoud nodig en rijdt sinds de beurt weer als nieuw. Prettige communicatie, deskundige service en tegen een goede prijs. Heel blij met deze nieuwe zaak!
Rina Lavi
Rina Lavi
14:22 12 Aug 22
Ik heb mijn fiets voor jaarlijks onderhoud + repareren en ja hoor zeer tevreden, fantastisch werk gedaan en fantastische service. Chapeau 👍
Julian Gillissen
Julian Gillissen
08:32 06 Aug 22
Fijne zaak aardig personeel hielpen me perfect. Zeker een aanrader voor je fiets
Fred Neumann
Fred Neumann
18:40 23 Jul 22
Een pracht zaak hele aardigeMensenVakmensen snelle serviceEen aanrader
Willem Sanders
Willem Sanders
17:51 06 Jul 22
Chris Jong
Chris Jong
19:08 03 Jun 22
Echte toppers
Hans Cnossen
Hans Cnossen
17:58 02 Jun 22
Een topteam met topfietsen!!!Veel succes
Boz BOZZY
Boz BOZZY
18:47 11 Apr 22
Vakbekwaamde jongens en harde werkers succes!
Volgende beoordelingen
js_loader