Reviews Over Maus Fietsen

_

Een tevreden klant is enorm fijn en daar streeft Maus Fietsen ook naar, zowel in de reparatie als in de verkoop van een nieuwe fiets/E-bike. Wij proberen iedere klant zo goed mogelijk te helpen, of dat nu voor een kleine reparatie is, of voor de verkoop van een E-bike.

Lees op deze pagina de ervaringen van onze klanten. U kunt zelf ook uw ervaring met Maus Fietsen hier schrijven. Alvast hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,

Het team van Maus Fietsen

leslie buchan
leslie buchan
15:43 28 Feb 23
Mooi bedrijf dat alleen voor de beste kwaliteit gaat. Mooi om ondernemers te zien die dat lef hebben.
Bas Alink
Bas Alink
14:54 07 Oct 22
Top winkel. Heren zijn zeer professioneel en super behulpzaam!Echt een aanrader!
Bianca Verbrugge
Bianca Verbrugge
05:57 22 Sep 22
Super fijn geholpen, na jaren al te rijden met een urban arrow bakfiets nu weer een nieuwe gekocht. Erg goede service, vriendelijk, eerlijk en ze hebben echt verstand van deze fietsen. Onze oude heeft ook weer een goed onderhoud gehad. Wij zijn erg blij, succes met jullie zaak mannen maar dat gaat vast goed komen.
Maaike Dam
Maaike Dam
11:57 16 Sep 22
Onwijs fijne en goede zaak. Voor een kleine reparatie kon ik snel terecht en werd ik deskundig geholpen. Aardige mannen met passie voor het vak.
Hans van Eijl
Hans van Eijl
16:46 14 Sep 22
Nog geen jaar na mijn aankoop, van een ebike, merk EBIKE DAS ORIGINAL, bij een andere Amstelveense fietswinkel kreeg ik te horen, dat ik daar voor onderhoud van dit merk niet meer bij ze terecht kon ☹️. Zo kwam ik bij Maus fietsen. De eerste servicebeurt is nu uitgevoerd. Opvallend waren de vriendelijkheid, deskundigheid en de ruime tijd die genomen werd om uitleg te geven over de uitgevoerde werkzaamheden. Waarom dan geen 5 sterren van mij? Alleen maar om ze scherp te houden en te voorkomen dat ze van tevredenheid naast hun schoenen gaan lopen 😉. Een aanrader.
Gert Jan Boterenbrood
Gert Jan Boterenbrood
08:59 13 Aug 22
Mijn oude Riese Muller pedelec had flink wat onderhoud nodig en rijdt sinds de beurt weer als nieuw. Prettige communicatie, deskundige service en tegen een goede prijs. Heel blij met deze nieuwe zaak!
Rina Lavi
Rina Lavi
14:22 12 Aug 22
Ik heb mijn fiets voor jaarlijks onderhoud + repareren en ja hoor zeer tevreden, fantastisch werk gedaan en fantastische service. Chapeau 👍
Julian Gillissen
Julian Gillissen
08:32 06 Aug 22
Fijne zaak aardig personeel hielpen me perfect. Zeker een aanrader voor je fiets
Fred Neumann
Fred Neumann
18:40 23 Jul 22
Een pracht zaak hele aardigeMensenVakmensen snelle serviceEen aanrader
Chris Jong
Chris Jong
19:08 03 Jun 22
Echte toppers
Hans Cnossen
Hans Cnossen
17:58 02 Jun 22
Een topteam met topfietsen!!!Veel succes
Boz BOZZY
Boz BOZZY
18:47 11 Apr 22
Vakbekwaamde jongens en harde werkers succes!
Volgende beoordelingen
js_loader