Ruff cycles

_

Ben je op zoek naar een hippe E-bike? Bij Maus Fietsen vind je de stoerste én beste elektrische fatbikes van het merk Ruff Cycles.

Ruff Cycles is een Duits bedrijf welke hoogwaardige “Urban” E-bikes maakt. De frames worden in hun eigen fabriek gebouwd van hoogwaardig aluminium.

De Ruff Cycles urban fietsen zijn voor de stoere gasten en stoere dames die wat anders willen dan een saaie “normale” fiets.

Ruff Cycles heeft de Lil’Buddy ontworpen als eerbetoon aan de gekke fietsen en minibikes uit de jaren ’70, toen waren deze fietsen super populair vanwege hun extreme niveau van plezier.

Lil’Buddy fatbike

_

De fatbikes van Ruff Cycles onderscheiden zich door kwaliteit; alle modellen gebruiken hoogwaardige componenten van o.a. Bosch én Shimano. Geen goedkope rommel wat al na één jaar weg roest of niet meer werkt. Zo heeft de Lil’Buddy een krachtige Bosch Active-Line  middenmotor en krachtige hydraulische schrijfremmen.

Niet alleen de mooie looks staan op 1 bij de Lil’Buddy, efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid ook. Het gemakkelijk verwijderen van de accu om hem binnen op te laden en de hydraulische schijfremmen zijn voorbeelden hiervan.

Deze eye catcher is gemaakt voor ruig én vlak terrein, de grote banden en het profiel zorgen voor extra grip op elk soort wegdek. De 7 versnellingen maken het  fietsen erg makkelijk,

image
image

Stoere fatbike

_

Zit je te twijfelen tussen een Phatfour, een Super73 en de Ruff Lil’buddy? Kom dan langs voor een proefrit. Je zal merken dan de Ruff beter fietst en stukken langer meegaat!

(en nog stoerder is 🙂 )