Urban Arrow

_

De Urban Arrow bakfiets is niet meer weg te denken uit het stadsbeeld van Amsterdam en omstreken. En terecht!

De Urban Arrow Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. Deze bakfiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat u soepel door het verkeer zigzagt. Vanaf nu kunt u de auto laten staan en lekker met de fiets.

Aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien.

De Family Anniversary

_

De allereerste Urban Arrow, de Family, is uitgegroeid tot een icoon en is tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair. Dat viert Urban Arrow met een speciale uitgave. De Family Anniversary is ontwikkeld ter gelegenheid van het tienjarig jubileum en is een knipoog naar het  allereerste model.

Een kaal frame van geborsteld aluminium met zwarte elementen en hoogwaardige onderdelen maakt deze Family tot onze meest geavanceerde en comfortabele bakfiets ooit. Bovendien is er een extraatje; het jubileumboek wordt bij deze Family Anniversary meegeleverd!

image
image

De Family Anniversary Suspension

_

Speciaal ontworpen door Urban Arrow om aan de specifieke eisen van de ultieme bakfiets te voldoen met zijn superieure schok- en trillingsdemping. De robuuste constructie maakt elke rit soepeler en gecontroleerder, voor nóg meer comfort en veiligheid. Altijd een smooth ride, zelfs op ruwe klinkerwegen of met zware lading. Dankzij de verstelbare instellingen kun je de kracht van de voorvorkvering eenvoudig aanpassen aan elke kostbare lading, omgeving en rijstijl.

Ontworpen voor iedereen die het beste van het beste eist, zet deze fiets een nieuwe standaard voor premium bakfietsen. Of je nu kostbare lading vervoert of gewoon je stedelijke landschap verkent. En nu voor het eerst, is er een belangrijke toevoeging gedaan om deze unieke fiets nog unieker te maken.
urban-arrow dealer amstelveen

Vervanger van de auto

_

De accessoires zorgen ervoor dat u de Urban Arrow helemaal kunt aanpassen aan uw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen.

Woont u in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen? Dan weet u dat het hier enorm druk kan zijn in het verkeer. De parkeerplekken zijn duur én beperkt. Een tweede auto kan soms niet. Dan is de Urban Arrow Family ideaal!

Kom langs bij onze winkel in Amstelveen en wij adviseren u graag over de Urban Arrow Family.